Meditatia Vidului

  • Meditatia nu este o tehnica in sine ci este o stare la care se ajunge prin anumite tehnici pregatitoare. Meditatia vidului este una dintre aceste tehnici. De aceea, ma simt responsabil sa precizez ca tehnicile actuale de “meditatie” care nu induc executantii in starea de vid mental, nu sunt tehnici de meditatie; Aceste tehnici sunt doar tehnici de relaxare.
  • Meditatia Vidului este atat o metoda stiintifica cat si esoterica, in egala masura. Tehnica permite practicantilor posibilitatea atingerii starii de meditatie in cateva secunde sau minute in functie de fiecare. Acest lucru este posibil datorita faptului ca frecventele necesare acestei tehnici sunt codate in ADN-ul uman. Tehnica iti da posibilitatea de a-ti readuce aminte ceea ce este deja in tine din momentul nasterii. Prin intermediul facilitatorului primesti si punctul de referinta al starii de meditatie (la nivel subtil) pentru a sti ce inseamna intr-adevar meditatia, adica “starea de vid” sau “gol mental”.
  • In momentul in care starea de meditatie este atinsa, fiecare practicant va avea un punct de referinta al starii de meditatie. Acest punct de referinta este necesar pentru a repeta experienta starii de meditatie in mod individual si fara asistenta din exterior.
  • Meditatia Vidului are o baza stiintifica deoarece tehnologia a evoluat in ultimii ani, permitand demonstratia empirica a fenomenului. Meditatia poate fi monitorizata prin tehnologia existenta (Aparatura de monitorizare a structurii creierului: MRI, CAT/CT si aparatura de monitorizare a functiilor creierului PET/SPECT, EEG/MEG si fMRI ) si poate fi practicata de orice om de pe planeta chiar daca nu intelege complet stiinta din spatele acestei tehnici.
  • Meditatia vidului este o metoda simpla deoarece nu ai nevoie de cunostinte avansate de fizica cuantica si neurofiziologie pentru a intelege ce se intampla in creierul nostru in timpul acestei tehnici. Pentru informatii si explicatii detaliate referitoare la Meditatia Vidului va rugam sa ma contactati pe mail. Scepticismul si curiozitatea sunt binevenite.

Componentele Meditatiei Vidului – (Zero Point Meditation)? Meditatia vidului are 2 componente:

  1. Componenta tehnica, ce trebuie sa faci efectiv pentru a atinge starea de meditatie?
  2. Componenta vibrationala sau ezoterica, care reprezinta punctul de referinta ce trebuie transmis/transferat de catre cineva care a experimentat si stabilizat starea de meditatie, catre cel care invata tehnica

Transmiterea acestui punct de referinta nu necesita cunostinte speciale sau initieri. Transmiterea punctului de referinta presupune prezenta activa a unui camp vibrational (camp morfogenetic) ce rezoneaza in frecventa starii de meditie pentru a activa ADN-ul celui care invata tehnica. Componenta vibrationala e “sine qua non”. Este cheia sistemului. Datorita lipsei componentei vibrationale din practica mea au fost necesari 15 ani pentru a atinge din nou starea de meditatie. Poti sa o atingi si singur in anumite conditii, dar e mai usor sa o preiei subtil de la cineva care a stabilizat-o. Aceasta stare este inscrisa in instrumentarul fiintei umane, in ADN-ul nostru. Ea doar trebuie activata.

Start Your Meditation Today!