A trecut un an si aproape jumatate de cand i-am cunoscut pe Bralgei Shackry si Sara. Eu o tipa timida cu anxietati cat casa ei oameni liberi cu o viziune total diferita asupra vietii decat ma puteam eu gandi vreodata ca ar putea exista!
Am tanjit din prima clipa la libertatea lor, la experienta lor, la tot ce sunt ei ca si fiinte umane. Terapia a fost dureroasa, am plans m-am tavalit de durere in suflet dar am scos aproape tot,am reusit sa vad viata cu alti ochi, sa nu ma mai mint si victimizez!
Apoi dupa ce m-au stabilizat am inceput partea de meditatie cu Bralgei, am cunoscut parti din inima mea pe care nu credeam ca le am, am atins vibratii atat de inalte pentru mine incat le percepeam ca si cand patul pe care stateam intinsa si imobila ar fi o boxa imensa cu basul dat la maxim, am crescut intr-o luna cat altii in an, mi-am deblocat inima si am lasat sa curga din ea iubirea, iubirea pura pentru tot ce ma inconjoara!
O meditatie memorabila pentru mine a fost cand Bralgei a deschis Dantienul, am perceput energia ca pe o apa curgatoare care a spart un baraj imens in zona pelviana, si acum mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la senzatie.
Meditatia vidului ma echilibrat, mi-a aratat ce inseamna minte oprita, cum arata vidul absolut intr-o minte ca o intersectie fara semafoare.
Iar o amintire usor dureroasa a fost la un workshop la care am participat, cand am eliberat furie si durere, efectiv m-am ridicat pt ca nu mai puteam respira, eram gatuita de ce trebuia sa iasa, si a iesit printr-un plans senzational de bun, eu cu mine.
Pentru mine Bralgei a fost si este un ghid pe calea mea, prin stilul lui ciudat de a fi oferi lectii atunci cand lasi inima sa asculte!
El ma invatat ce e iubirea, cum se simte, cum te arde inima cand izvoraste curcubeul iubirii din ea! De departe ceea mai pretioasa lectie invatata pana acum, lectie pe care o voi pastra vesnic in sufletul meu! Multumesc B for all your love!
Prin felul lor uneori dur, alteori nepasatori, chiar stiu ce fac si cum fac.
Va multumesc dragii mei pentru tot, va iubesc si de departe va consider nu terapeuti ci prieteni!

Ana T – Bucuresti