Am ajuns sa il cunosc pe Bralgei Shackry din pura “intamplare”. Mi-a spus Carmen intr-o zi ca a cunoscut o persoana foarte faina care face terapie holistica si ca imi recomanda cu tarie sa merg si eu. In acel moment am zis “nu” hotarat, din 2 motive: cel evident, de suprafata, era ca mergeam la mai multe persoane ce faceau terapii alternative si semi-holistice 🙂 asa ca nu mai aveam nevoie de inca o modalitate de cheltuit bani pe cautarile mele in “dizolvarea” chistului dermoid pe care il aveam (fara operatie sau medicina alopata); motivul subtil, ceva mai bine ascuns, fiind ca oricum eu stiam mai bine si ma pricepeam la gasit persoane din afara socialului recunoscut de marea majoritate – cum as putea accepta ca si altcineva poate avea aceleasi abilitati? :))) Bine ca am fentat cumva acest ego al meu si in juma’ de ora eram cu mana pe telefon.
A fost dragoste la prima vedere ca sa zic asa. :)) Pur si simplu am stiut ca de fapt asta cautam in toate celelalte terapii pe care le faceam, si in toti ceilalti terapeuti pe care ii intalneam. Pe cat de frica imi era de profunzimea cu care vedea in mine, pe atat de mult eram atrasa de vibratia emanata. Asta a fost acum aproape 2 ani. 
Moving fast forward prin acesti 2 ani, ajungem la momentul de fata in care pot spune cum m-au “modelat” intalnirile de lucru. Pentru mine este mult mai important modalitatea in care fac oamenii ceea ce fac si nu ceea fac. Iar faptul ca am avut un partener de discutie pe toata perioada terapiei a insemnat “the world to me”.
Asa am reusit sa trec peste multe blocaje pe care le aveam, in ritmul meu. Fara sa fiu judecata.
Cu ajutorul meditatiei pe care am facut-o impreuna am reusit in sfarsit sa-ncep sa-mi simt corpul! Ceea ce pentru mine a fost extraordinar, avand in vedere ca aveam blocaje peste blocaje pe corpul fizic (inca mai am destule, dar se rezolva).
Am inceput sa ma reconectez la mine incet, incet, sa-mi dau seama ca nu-s nebuna si ca intr-adevar simt unele lucruri (pe care le reprimasem de foarte mult timp) si sa simt in sfarsit pe pielea mea ce inseamna intuitia (eu fiind o persoana extrem de mentala).
Ca urmare a tuturor acestor transformari emotionale, viata mea a luat un drum cu totul nou in ultimul an si simt cum, interior, ma eliberez de limitarile pe care mi le-am setat cu mult timp in urma si, cu toate ca mintea mea inca vorbeste destul de mult, vocea inimii devine din ce in ce mai puternica si, cel mai important lucru pentru mine, acum stiu cand vorbeste mintea si cand vorbeste inima. Ca nu ascult intotdeauna… este alta poveste. 🙂
Multumesc!
Cu drag si iubire,
Oana